Door wie?
 

 

 

 
 

Even voorstellen: mijn naam is Els Teune. Vanuit diverse banen als werknemer in de zorgsector ben ik vanaf 1999 als zelfstandig casemanager begonnen. Hiermee heb ik gekozen voor de uitdaging om mijn eigen competenties te verbreden en te verdiepen. En dat is zonder twijfel ook gebeurd. Stap voor stap ben ik met name in aanraking gekomen met situaties die vaak volledig vastgelopen (in-gewikkeld) leken te zijn. Teams die ernstig handelingsverlegen waren, cliƫnten die bijzonder moeilijk verstaanbaar gedrag lieten zien. Intensieve observaties, analyses en uiteindelijke aanpassingen hebben er in de meeste gevallen toe geleid dat er weer perspectief werd gezien (ont-wikkeld). Ik vind het een voorrecht iedere keer weer opnieuw samen deze speur- en ontdekkingstocht weer aan te gaan.

De naam Jovidad verwijst naar het eerste en belangrijkste coachingstraject wat ik heb gedaan: het dressuurrijden van mijn kinderen op hun pony Jovidad. Als gezin hebben we jarenlang met veel plezier samen opgetrokken om zowel de prestaties van de kinderen als die van de pony te zien ontwikkelen. Aansluiten, afstemmen, stimuleren, doelen stellen, vallen en weer opstaan. De pony is verkocht, de kinderen zijn andere richtingen opgegaan, maar wat blijft is mooie herinneringen en de belangrijke ervaringen en leermomenten die we samen en individueel hebben gehad! Vandaar... Jovidad!

Jovidad werkt samen met diverse partners. Op deze manier is het mogelijk om zonodig brede expertise in te zetten met mensen die dezelfde visie en werkwijze hebben. Klik hier voor een overzicht.